• Fixed Fee: Wij merken dat veel cliënten het prettig vinden om een vaste prijsafspraak met ons te maken. Op die manier weet u waar u aan toe bent.
  • Uurtarief: Uiteraard kunnen wij ook op basis van een (scherp) uurtarief voor u werken. Onze advocaten werken voor tarieven die variëren tussen € 175,-- en € 275,-- (exclusief btw) per uur. De hoogte van het uurtarief hangt onder andere af van de complexiteit van de zaak, eventuele (hoge) spoedeisendheid en de behandelend advocaat. Wij kunnen u altijd vooraf een inschatting geven hoeveel tijd er met de kwestie gepaard zal gaan.    

  • Quickscan: Tegen een met u af te spreken vast tarief, analyseren en beoordelen wij de door uw organisatie gebruikte overeenkomsten en (algemene) voorwaarden. Op deze manier weet u snel of u de juridische zaken goed op orde heeft.  

  • Geen kantoorkosten: Kantoren brengen vaak kantoorkosten in rekening. Soms wel tot 7% over het factuurbedrag. Deze kosten zijn niet meer van deze tijd zodat ons kantoor in Amsterdam afwijkt van het in de advocatuur gehanteerde traditionele verdienmodel. Daarom brengen wij aan u geen kantoorkosten in rekening.

  • Vrijblijvende intake: Wij vinden bovendien dat niet alles direct in rekening hoeft te worden gebracht en staan u graag te woord voor een geheel vrijblijvende telefonische of persoonlijke intake!