Met een praktische en persoonlijke aanpak behoeden wij ondernemers voor juridische valkuilen. Wij hebben gemerkt dat onze cliënten veel meer hebben aan een correct en duidelijk antwoord op hun vragen in plaats van een (te) theoretische uiteenzetting van de casus. Wij ondernemen met u mee, komen graag een keer langs en bieden u juridisch maatwerk.     

Mede doordat ons kantoor deel uitmaakt van Gimbrère Advocaten kunt u rekenen op juridische full service ondersteuning op hoog niveau. Ook in het geval u grensoverschrijdende juridische hulp nodig heeft, bijvoorbeeld in Spanje, pakken we uw vraag samen met onze Spaanse collega’s direct op.
Wij staan voor vertrouwen en duidelijkheid. Wij kijken verder dan vandaag en anticiperen op de constante veranderingen in de maatschappij en wetgeving.

Een duurzame en praktische oplossing staat altijd voorop, maar we gaan een procedure – als het niet anders kan – zeker niet uit de weg.

Claudie Gimbrère

Na vijf jaar met plezier gewerkt te hebben op een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam is Claudie in april 2015 de uitdaging aangegaan om de vestiging van Gimbrère International Advocaten in Amsterdam uit te breiden. Claudie helpt u graag bij de verschillende vraagstukken waar ondernemers tegenaan lopen. Denk daarbij aan geschillen met leveranciers, het opstellen en/of beoordelen van algemene voorwaarden, huur- en arbeidsgerelateerde kwesties. Ook staat Claudie graag particulieren bij. Haar persoonlijke aanpak komt daar goed bij van pas. Claudie is een betrokken en betrouwbare onderhandelingspartner, werkt praktisch, snel en levert maatwerk. Claudie streeft altijd naar een werkbare oplossing. Maar, mocht een procedure onvermijdelijk zijn, dan gaat zij de strijd zeker niet uit de weg. Zij staat positief in het leven en is in haar vrije tijd graag al varend op de Amsterdamse grachten te vinden.

In 2018 heeft zij haar diploma behaald voor  de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA); dé specialisatie voor arbeidsrechtadvocaten. Ook is zij lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland).

U kunt met Claudie contact opnemen via claudie@gimbrere.nl

-------------------------------------------------------------------------------------

Paul Zieltjens

Paul is advocaat in hart en nieren. Hij is beëdigd in 2009 te Amsterdam en richt zich op alles wat binnen een onderneming plaatsvindt, met inbegrip van het arbeidsrecht. In oktober 2016 is Paul toegetreden tot Gimbrère International Advocaten in Amsterdam.

Als specialist in het ondernemingsrecht adviseert en procedeert Paul over bijvoorbeeld (internationale handels)contracten, financieringen, aandeelhouders-overeenkomsten en joint ventures. Kortom, alle zaken waar nagenoeg iedere (groeiende) onderneming en bestuurder te zijner tijd mee te maken krijgt. Paul heeft veel proceservaring in zakelijke geschillen – ook op het gebied van beslag en executie – en weet de valkuilen voor u en uw onderneming vroegtijdig te signaleren. Paul staat eveneens aan uw zijde in arbeidsrechtelijke zaken zoals reorganisaties, (individuele) ontslagen, het opstellen van arbeidsrechtelijke overeenkomsten zoals managementcontracten en andersoortige opdrachtovereenkomsten (ZZP, freelance).

Paul heeft daarnaast affiniteit met alles wat met sport te maken heeft. Vandaar dat hij zich ook heeft gespecialiseerd in het sportrecht. Paul staat regelmatig individuele sporters en sportverenigingen bij in sport gerelateerde geschillen en (tuchtrechtelijke) procedures bij arbitrage- en geschillencommissies (FIFA, KNVB en KNSB).

U kunt met Paul contact opnemen via zieltjens@gimbrere.nl 

-------------------------------------------------------------------------------------

Frank Penders

Sinds april 2015 is Frank samen met Claudie de vestiging van Gimbrère International Advocaten in Amsterdam gestart. Hij houdt zich als advocaat al ruime tijd bezig met arbeids- en ondernemingskwesties. Ook heeft hij de afgelopen jaren gewerkt als curator in faillissementen en weet daarom de juridische valkuilen voor ondernemers als geen ander te herkennen. 
Ook rekent hij het arbeidsrecht tot zijn specialisme. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij onder meer op het gebied van ontslag, arbeidsconflicten, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kan hij voor u op maat gemaakte overeenkomsten opstellen en beschikt hij inmiddels over een ruime proceservaring.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is hij het liefste te vinden op de piste en is hij een muziekliefhebber.

U kunt met Frank contact opnemen via penders@gimbrere.nl

-------------------------------------------------------------------------------------

PK.jpg

Paul Korver

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als advocaat in het huurrecht en het bestuursrecht is Paul op 1 november 2017 in dienst getreden bij Gimbrère International Advocaten, vestiging Amsterdam.

Paul houdt zich bezig met de algemene civiele en bestuursrechtelijke praktijk en beschikt over ruime proceservaring. Naast de algemene civiele- en contractuele vraagstukken die binnen ieder bedrijf spelen, helpt Paul u ook graag bij vastgoed gerelateerde kwesties en huurgeschillen. Daarnaast specialiseert Paul zich in het - ook voor ondernemers - steeds belangrijker wordende privacyrecht en adviseert hij bedrijven die daarmee te maken krijgen.

Hoewel een schikking vaak de voorkeur geniet, is een juridische procedure soms onvermijdelijk. Paul zoekt in beide gevallen naar praktische en efficiënte oplossingen tegen een betaalbaar tarief. Hij is onderzoekend en leergierig en gaat het debat niet uit de weg.

Paul is een Amsterdammer in hart en nieren en maakt in zijn vrije tijd graag muziek. 

U kunt contact opnemen met Paul Korver via korver@gimbrere.nl   

-------------------------------------------------------------------------------------